welkom_in_de_horecap_...

Iedereen kijkt er reikhalzend naar uit: het moment waarop we weer met vrienden een terrasje kunnen pikken, met familie een hapje kunnen gaan eten of met onze geliefde een weekendje weg kunnen. De horeca laat mensen genieten! En dat maakt werken in de horeca ook zo mooi!

Heb jij er weleens over nagedacht… Of werken in de horeca iets voor jou zou zijn? We hebben iets moois voor je! Een fantastische kans om het horecavak te leren en aan de slag te gaan bij een superfijne werkgever in deze sector.

Vijf heel uiteenlopende werkgevers in de horeca slaan de handen ineen voor dit bijzondere initiatief: Parkhotel Horst, ABC Restaurant Sevenum, Proeflokaal Goesting in Venray, ’t Raodhoes in Blerick en Van der Valk Hotel Restaurant Venlo zetten hun deuren wagenwijd open voor jou! Met dezelfde gastvrijheid als zij hun gasten ontvangen, verwelkomen ze jou als nieuwe medewerker.


Misschien denk je nu: ‘maar ik ben helemaal geen horecatijger’. Mooi! Want horecatijgers zoeken we ook niet. Wie we wel zoeken? Enthousiaste mensen die met hun glimlach en gevoel voor gastvrijheid het anderen graag naar hun zin maken. Mensen die snappen dat gastvrijheid in heel kleine dingen schuilt… Zoals een glimlach.

Wat hebben wij

jou te bieden?

Een baan voor de toekomst! We leren jou het vak en daarna krijg je een contract. Geen nulurencontract, maar een serieuze arbeidsovereenkomst die je zekerheid geeft.  

iconen_rood.png

Werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is een baan in de horeca prima te combineren met bijvoorbeeld de zorg voor jonge kinderen of mantelzorg.

iconen_rood.png (copy)

Waardering en een goede beloning

iconen_rood.png (copy1)
WAARDERING
FIJNE WERKTIJDEN
ZEKERHEID
foto.jpg
VERRAS JIJ ONS MET JOUW GLIMLACH
nummers.jpg

In vijf weken tijd krijg je een spoedcursus ‘werken in de horeca’. Daarvoor hoef je niet de schoolbanken in. Je leert in de praktijk, van ervaren collega’s, hoe je een perfecte cappuccino maakt of een tafel indekt, hoe je een pilsje tapt of je een maaltijd serveert, hoe je heerlijke gerechten klaarmaakt en glazen poleert, hoe je manoeuvreert met dienbladen en servies… en nog veel meer.

Elke week loop je mee bij een andere werkgever. Zo ontdek je hoe divers het vak is en welke werkzaamheden het beste bij jou passen.

Na vijf weken weet je of jij in de wieg bent gelegd voor dit vak. En je weet bij welke werkgever je het beste past.

LEREN IN DE PRAKTIJK
nummers.jpg (copy)

Bij die werkgever ga je twee weken volop meedraaien. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. De stage start als de lockdown voorbij is en de horecagelegenheden weer open mogen. We proberen dit naadloos te laten aansluiten op het leertraject.

STAGE
nummers.jpg (copy1)

Na twee weken stage is het moment daar: is er een klik tussen jou en een van de werkgevers? Dan krijg je een contract van minimaal zeven maanden en ga je aan de slag.

CONTRACT EN AAN DE SLAG
DIT ZIJN WIJ

Hier komen de logo's.

kom je bij ons op de koffie?
footer.png
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.