welkom_in_de_horecap_...

Misschien denk je nu: ‘maar ik ben helemaal geen horecatijger’. Mooi! Want horecatijgers zoeken we ook niet. Wie we wel zoeken? Enthousiaste mensen die met hun glimlach en gevoel voor gastvrijheid het anderen graag naar hun zin maken. Mensen die snappen dat gastvrijheid in heel kleine dingen schuilt… Zoals een glimlach.

Wat hebben wij

scroll_nieuw.png

jou te bieden?

Een baan voor de toekomst! We leren jou het vak en daarna krijg je een contract; een serieuze arbeidsovereenkomst die je zekerheid geeft.  

iconen_rood.png

Werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is een baan in de horeca prima te combineren met bijvoorbeeld de zorg voor jonge kinderen of mantelzorg.

iconen_rood.png (copy)
FIJNE WERKTIJDEN
ZEKERHEID
foto.jpg

In 5 stappen aan de slag

VERRAS JIJ ONS MET JOUW GLIMLACH

In vier weken tijd krijg je tien masterclasses van een dagdeel met het thema ‘werken in de horeca’. Daarvoor hoef je niet de schoolbanken in. Je leert in de praktijk, van ervaren collega’s en een docent van FoodLab Limburg. Hoe je de perfecte cappuccino maakt of een tafel indekt, hoe je een pilsje tapt of je een maaltijd serveert, hoe je heerlijke gerechten klaarmaakt manoeuvreert met dienbladen en servies.

Elke week loop je mee bij een andere werkgever. Zo ontdek je hoe divers het vak is en welke werkzaamheden het beste bij jou passen.

Na vier weken weet je of jij in de wieg bent gelegd voor dit vak. En je weet bij welke werkgever je het beste past.

LEREN IN DE PRAKTIJK
17 mei t/m 13 juni
3.

Tot 9 mei heb je de kans om jezelf aan te melden voor dit initiatief. Stuur een e-mail naar Ingrid Peeters-Janssen (ingrid.peeters@uwv.nl) of naar Jessica de Greef-van Tol (j.vantol@venlo.nl).

AANMELDEN
Tot 9 mei
1.

Tussen 10 en 14 mei nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Verras ons met jouw glimlach en jouw motivatie. Je hoort snel of je bent geselecteerd om mee te doen. 

KENNISMAKEN
Tussen 10 en 14 mei
2.

Bij die werkgever ga je twee weken volop meedraaien. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. De stage start direct na de masterclasses.

PRAKTIJKSTAGE
14 t/m 27 juni
4.

Na twee weken stage is het moment daar: is er een klik tussen jou en een van de werkgevers? Dan krijg je een certificaat, een contract van minimaal zes maanden en ga je aan de slag.

Tot die tijd behoud jij je uitkering.

CONTRACT EN AAN DE SLAG
Vanaf 28 juni
5.
samen met...
footer.png
logo_s7.png (copy4)
logo_s7.png (copy5)
beloning

De mooiste waardering is de glimlach van een klant. En daarnaast krijg je een passend salaris.

iconen_rood.png (copy1)
kom je bij ons op de koffie?

Klinkt dit project jou als muziek in de oren? Wil jij ontdekken of een baan in de horeca bij je past? Kies jij voor een baan met toekomst? 

Stuur een e-mail naar Ingrid Peeters-Janssen (ingrid.peeters@uwv.nl) of naar Jessica de Greef-van Tol (j.vantol@venlo.nl). We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismaking. 

Heb je vragen, dan kun je ons ook bellen: Jessica de Greef - van Tol (T. 06 39 49 83 83) of Ingrid Peeters-Janssen (T. 06-27 32 90 50). 

DIT ZIJN WIJ

Welkom in de Horeca is een initiatief van: 

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van UWV, de Noord-Limburgse gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray en de SW-bedrijven INTOS, NLW groep en WAA groep.

download.png
logo_s7.png logo_s7.png (copy)
logo_s7.png (copy1) logo_s7.png (copy2)
logo_s7.png (copy) logo_s7.png (copy1)
logo_s7.png (copy2) logo_s7.png (copy3)

Iedereen kijkt er reikhalzend naar uit: het moment waarop we weer met vrienden een terrasje kunnen pikken, met familie een hapje kunnen gaan eten of met onze geliefde een weekendje weg kunnen. De horeca laat mensen genieten! En dat maakt werken in de horeca ook zo mooi!

Heb jij er weleens over nagedacht… Of werken in de horeca iets voor jou zou zijn? We hebben iets moois voor je! Een fantastische kans om het horecavak te leren en aan de slag te gaan bij een superfijne werkgever in deze sector.

Vijf heel uiteenlopende werkgevers in de horeca slaan de handen ineen voor dit bijzondere initiatief: project WellDone!

Parkhotel Horst, De Schatberg en Fun & Entertainment Centrum Sevenum, Proeflokaal Goesting in Venray, MFCC ’t Raodhoes in Blerick en Van der Valk Hotel Venlo zetten hun deuren wagenwijd open voor jou! Met dezelfde gastvrijheid als zij hun gasten ontvangen, verwelkomen ze jou als nieuwe medewerker.


maak kennis met project welldone
welkom_in_de_horecap_...
scroll_nieuw.png

Iedereen kijkt er reikhalzend naar uit: het moment waarop we weer met vrienden een terrasje kunnen pikken, met familie een hapje kunnen gaan eten of met onze geliefde een weekendje weg kunnen. De horeca laat mensen genieten! En dat maakt werken in de horeca ook zo mooi!

Heb jij er weleens over nagedacht… Of werken in de horeca iets voor jou zou zijn? We hebben iets moois voor je! Een fantastische kans om het horecavak te leren en aan de slag te gaan bij een superfijne werkgever in deze sector.

Vijf heel uiteenlopende werkgevers in de horeca slaan de handen ineen voor dit bijzondere initiatief: project WellDone!

Parkhotel Horst, De Schatberg en Fun & Entertainment Centrum Sevenum, Proeflokaal Goesting in Venray, MFCC ’t Raodhoes in Blerick en Van der Valk Hotel Venlo zetten hun deuren wagenwijd open voor jou! Met dezelfde gastvrijheid als zij hun gasten ontvangen, verwelkomen ze jou als nieuwe medewerker.


maak kennis met project welldone

Misschien denk je nu: ‘maar ik ben helemaal geen horecatijger’. Mooi! Want horecatijgers zoeken we ook niet. Wie we wel zoeken? Enthousiaste mensen die met hun glimlach en gevoel voor gastvrijheid het anderen graag naar hun zin maken. Mensen die snappen dat gastvrijheid in heel kleine dingen schuilt… Zoals een glimlach.

Wat hebben wij

jou te bieden?

Een baan voor de toekomst! We leren jou het vak en daarna krijg je een contract; een serieuze arbeidsovereenkomst die je zekerheid geeft.  

iconen_rood.png
ZEKERHEID

Werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is een baan in de horeca prima te combineren met bijvoorbeeld de zorg voor jonge kinderen of mantelzorg.

iconen_rood.png (copy)
FIJNE WERKTIJDEN
beloning

De mooiste waardering is de glimlach van een klant. En daarnaast krijg je een passend salaris.

iconen_rood.png (copy1)
foto.jpg

In 5 stappen aan de slag

Tot 9 mei heb je de kans om jezelf aan te melden voor dit initiatief. Stuur een e-mail naar Ingrid Peeters-Janssen (ingrid.peeters@uwv.nl) of naar Jessica de Greef-van Tol (j.vantol@venlo.nl).

AANMELDEN
Tot 9 mei
1.

Tussen 10 en 14 mei nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Verras ons met jouw glimlach en jouw motivatie. Je hoort snel of je bent geselecteerd om mee te doen. 

KENNISMAKEN
Tussen 10 en 14 mei
2.

In vier weken tijd krijg je tien masterclasses van een dagdeel met het thema ‘werken in de horeca’. Daarvoor hoef je niet de schoolbanken in. Je leert in de praktijk, van ervaren collega’s en een docent van FoodLab Limburg. Hoe je de perfecte cappuccino maakt of een tafel indekt, hoe je een pilsje tapt of je een maaltijd serveert, hoe je heerlijke gerechten klaarmaakt manoeuvreert met dienbladen en servies.

Elke week loop je mee bij een andere werkgever. Zo ontdek je hoe divers het vak is en welke werkzaamheden het beste bij jou passen.

Na vier weken weet je of jij in de wieg bent gelegd voor dit vak. En je weet bij welke werkgever je het beste past.

LEREN IN DE PRAKTIJK
17 mei t/m 13 juni
3.

Bij die werkgever ga je twee weken volop meedraaien. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. De stage start direct na de masterclasses.

PRAKTIJKSTAGE
14 t/m 27 juni
4.

Na twee weken stage is het moment daar: is er een klik tussen jou en een van de werkgevers? Dan krijg je een certificaat, een contract van minimaal zes maanden en ga je aan de slag.

Tot die tijd behoud jij je uitkering.

CONTRACT EN AAN DE SLAG
Vanaf 28 juni
5.
footer.png
kom je bij ons op de koffie?

Klinkt dit project jou als muziek in de oren? Wil jij ontdekken of een baan in de horeca bij je past? Kies jij voor een baan met toekomst? 

Stuur een e-mail naar Ingrid Peeters-Janssen (ingrid.peeters@uwv.nl) of naar Jessica de Greef-van Tol (j.vantol@venlo.nl). We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismaking. 

Heb je vragen, dan kun je ons ook bellen: Jessica de Greef - van Tol (T. 06 39 49 83 83) of Ingrid Peeters-Janssen (T. 06-27 32 90 50). 

DIT ZIJN WIJ

Welkom in de Horeca is een initiatief van: 

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is een samenwerkingsverband van UWV, de Noord-Limburgse gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray en de SW-bedrijven INTOS, NLW groep en WAA groep.

download.png
samen met...
logo_s7.png logo_s7.png (copy)
logo_s7.png (copy2) logo_s7.png (copy3) logo_s7.png (copy4) logo_s7.png (copy5)
logo_s7.png (copy1) logo_s7.png (copy2)
logo_s7.png (copy) logo_s7.png (copy1)